Fesztiváltechnika

Fesztiváltechnika széles választékát kínáljuk bérbe, a sátrak mellett faházakat, klasszikus és lépcsős korlátokat, sörpadokat, összecsukható székeket, klasszikus székeket, rendezvényszékeket, bárasztalokat, szemeteseket, mobil kerítéseket, fapadlókat, szőnyegeket, baldachinokat, különféle világítótestek, többféle típusú asztalt – szögletes, téglalap alakú, kör, beltéri és kültéri bútorok, kávézóasztalok és székek, mobil szociális konténerek, zuhanyzók, vízmelegítők, vízöblítős, valamint mobil WC-k.

MOBIL TRIBÜN ALVÁZON
Egy teherautó alvázára épül, amely a helyszínre viszi a tribünt. Összeszerelés a rendezvény helyszínén, ehhez szükséges idő 1 óra. Részletek egyedi egyeztetés alapján a megrendelővel.

MÉRETEK

14×7×4 méter

A TRIBÜN KAPACITÁSA

350 hely

MOBIL TRIBÜN 908

A nézőknek lehetőséget kínál az események kényelmes követésére állva vagy ülve. A masszív és stabil acélkonstrukció bírja az előírt terhelést, a műanyag székek garantálják a kényelmes ülést. Az ülések és a sorok közötti elegendő hely biztosítja a kényelmes ülést. A szektoros mobil tribün magassága, hossza és kapacitása rugalmasan variálható. Az elhelyezés, az ülőhelyek és sorok száma a szervező igényeihez igazítható.

A helyszíni szemle, a terep bemérése és rendezése, a professzionális és szabványos gyors össze- és szétszerelés magától értetődő.

A TRIBÜN KAPACITÁSA

908 hely

Mobil tribün, a tribün mérete és a székek típusa a megrendelő igényei szerint.

Mobil tribün egy művelődési házban.

MOBIL ÁTLÁTSZÓ KERÍTÉS

MÉRET

350×200 cm vagy 220×200 cm

SÚLY

18 – 14 kg

KIEGÉSZÍTŐK

PVC talpazat (16 kg), kapocs, kerék, zsanér, támaszrúd

MOBIL, ALACSONY ÁTLÁTSZÓ KERÍTÉS

MÉRET

350×100 cm vagy 220×100 cm

SÚLY

14 – 12 kg

KIEGÉSZÍTŐK

PVC talpazat (16 kg), kapocs, kerék, zsanér, támaszrúd

KLASSZIKUS ACÉL KORLÁT

MÉRET

250×110 cm

SÚLY

12 kg

MOBIL TAPOSÓ KORLÁT

MÉRET

209×110 cm

SÚLY

45 kg

SZÍN

ezüst

MOBIL TAPOSÓ KORLÁT

MÉRET

100×110 cm

SÚLY

32 kg

SZÍN

fekete

KIEGÉSZÍTŐK

sarkok, kábelátmenetek