Stage

Színpadok bérlése

Cégünk színpadok bérlését kínálja társadalmi, kulturális, céges és különféle egyéb rendezvényeikre, bemutatókra. A színpadokat Szlovákia egész területére bérbe adjuk.
Professzionális NIVTEC típusú színpadokat kínálunk, amelyek megfelelnek a legmagasabb műszaki és esztétikai elvárásoknak. A pódiumok alumínium keretből készülnek csúszásmentes, vízálló felülettel.

A pódiumok beltéren és szabadtéren egyaránt használhatók. Kültéri (szabadtéri) használat esetén lehetőség van a terep egyenetlenségeit a színpad vízszintes helyzetére kiegyenlíteni szintező lábak segítségével 40 cm magasságig.

A színpad különálló részekből áll, így a színpad tetszőleges formája (tömör négyzet és téglalap, négyzet és téglalap üres középpel, színpad mólóval és különféle egyéb formák) elkészíthető. Bonyolultabb forma vagy speciális igény esetén a színpad személyre szabható.

A pódiumok technikai paraméterei:

  • A pódium magassága: 20 centimétertől 1,6 méterig
  • A részek mérete: 2×1 méter
  • A rész súlya: 28 kg
  • A rész teherbírása: 750 kg/m2

Színpadi tetők bérlése (stage)
A szabadban használt színpadokhoz T.A.F típusú professzionális tetők állnak rendelkezésünkre (alumínium szerkezetek), többféle méretben, a leggyakrabban használtak 11×10×9, 10×8×7, 9×7×7 méteresek. Szükség esetén alvállalkozókkal nagyobb méreteket is biztosítani tudunk. Layher állvány, 10 méter magasságig, alumínium rács a LED képernyő felakasztásához motoros meghajtással, igény szerint.
A színpadokhoz és tetőkhöz rendelkezésünkre állnak a szükséges kiegészítők, mint járó- és klasszikus kordonok, praktikábelek, lépcsők, korlátok, szőnyegek, komplett FOH állomások, továbbá a színpadi hangosításhoz stand a színpad magasságában vagy a színpad mellett, szükség szerint.